Näin me toimimme


Suomen Vesiturva on talotekniikan huoltoihin ja remontteihin erikoistunut yritys. Toteutamme Kaikki palvelut vaivattomasti ”avaimet käteen” Periaatteella.

 

Arvot


Autamme

Autamme sinua kaikkiin viemäri- ja putkiremontteihin liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme

Viemäri- tai putkiremontti on palvelulaji. Lähtökohtamme työhön on halu palvella.

Turvaamme

kotisi vesivahingon riskeiltä ajoissa.

Tyytyväinen asiakas

Asiakastyytyväisyys on arvoista tärkein, jonka varmistamme laadukkailla toimituksilla ja hyvällä palvelulla.

Suomen Vesiturva Oy perustettiin suomalaisten kotien turvaksi


Meillä täällä kaukana pimeässä Pohjolassa on neljä rajua vuodenaikaa. Jo satoja vuosia sitten suomalaiset kodit on rakennettu kestämään nämä rasitukset. 1940-luvulla sotien jälkeen rakennettiin rintamalta palaaville sotilaille valtavat määrät kestäviä, suomalaisia, käsin tehtyjä koteja. Nämä ns. tyyppitalot rakennettiin hartiapankilla pyyteettömästi ja hikipisaroita säästelemättä. Moni sotaveteraani on sittemmin vaihtanut tyyppitalon pedin pysyvämpään makuusijaan. Heistä kiinteäksi muistoksi meille on jäänyt itsenäinen Suomi ja kauniit rintamamiestaloalueet.

Näitä rintamamiestaloja sekä muita vanhempia taloja me Vesiturvan porukalla haluamme suojella. Haluamme säilyttää suomalaisen käden jäljen sukupolvelta toiselle. Kuten ihminen vanhetessaan haurastuu, niin tekee myös omakotitalojen putkistot ja LVI-tekniikka. Omakotitalojen tekniikassa on se hyvä puoli, että ne haurastuneet osat voidaan vaihtaa – ja samalla säästää hurjia määriä esimerkiksi lämmityskuluissa.

Vesiturvan perustajilla ja työntekijöillä on voimakas halu ylläpitää suomalaista asuntokantaa järkevästi. Ajattelemme, että vanhempien asuntojen riskit täytyy poistaa – ja vieläpä niin että talon asukkaat voivat asua talossaan koko remontin ajan. Toimintamme peruskivenä toimii ajatus tehdä asukkaan kannalta optimaalisia ratkaisuja.

Yhteystiedot