Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Etelä-Savossa


Ammattilaisemme tulevat apuusi, kun omakotitalon tai kiinteistön putkisto ja viemäristö on saneerausta vailla. Suomen Vesiturvan sivuilla voit lukea lisää meistä, asiakkaidemme kokemuksista ja tarjoamistamme palveluista. Jos vakuutuit, voimme aloittaa yhteistyömme täysin ilmaisella viemärin kuvauksella!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Viemäriremontti ja putkiremontti ovat osa jokaisen rakennuksen elinkaarta


Viemäriremontit ja putkiremontit tulevat vastaan jokaisen yli 20-vuotta kestävän kiinteistön elinkaaressa. Elämän ja jatkuvan käytön kuluttaman viemäriputken romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 vuoden käyttöiässä, käyttövesiputkisto kestää hyväkuntoisena noin 26 vuotta.

Viemärin kuvaus on ainut tapa tietää putkiston todellinen kunto. Ilmainen kuntokartoitus auttaa ennakoimaan remonttitarvetta ja alkamaan korjaustöihin, ennen kuin rapistunut viemäri aiheuttaa kalliin ja mittavan remontin. Kun viemäriremontti ehditään tekemään ajoissa, voitatte rakennukselle kolmen päivän remontilla jälleen 50 hyvää käyttövuotta.

Kun viemärin sukitus tehdään ajoissa, niin annatte putkistolle 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Valitse viemäriremontin toteutustavaksi viemärin sukitus


Viemärisaneeraus voidaan toteuttaa perinteisenä putkiremonttina jossa kaikki vanhat putket vaihdetaan uusiin, tai vanha viemäri voidaan saneerata eri pinnoitusmenetelmillä. Me suosittelemme viemäriremonttiin viemärin sukitusta, sillä se on eri menetelmistä nopein, edullisin ja asukkaalle helpoin remonttitapa. Sukituksessa vanhaan, kuluneeseen viemäriputkeen sujutetaan pehmeä muoviputki, joka kovettuu vastaamaan uutta itsekantavaa viemäriputkea. Viemärin sukitus tarkoittaa jopa kolmen päivän remontilla 50 uutta, huoletonta käyttövuotta viemäreille.

Viemärin sukitus ei vaadi kylpyhuoneen pintojen purkamista, eikä vanhojen putkien vaihtamista. Näiden ansiosta se voi olla jopa kolme kertaa perinteistä putkiremonttia edullisempi! Viemäriremontti voidaan toteuttaa sukituksella kaiken tyyppisiin taloihin ja kaikista materiaaleista valmistettuihin viemäriputkiin.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Käyttövesiremontti tulee tehdä noin 26 vuoden välein


Rakennusten käyttövesiputkisto kuluu muuttuvan vedenpaineen ja vedessä olevien mineriaalien takia viemäriä nopeammin - käyttövesiremontti on ajankohtainen keskimäärin 26 käyttövuoden jälkeen. Alati rasittuvien käyttövesiputkien yleisimmät rikkoutumissyyt ovat mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto tai liitoksen pettäminen. Kaikki nämä tarkoittavat aina vakavan vesivahingon riskiä, sillä rakenteisiin piilotetuissa putkissa pienikin määrä vettä voi tarkoittaa mittavia vahinkoja.

Lue lisää käyttövesiremontista

Lämpöverkkoremontti tulee vastaan erityisesti vanhoissa tai muutostöiden läpikäymissä rakennuksissa


Patteriverkoston remontti on lämpöverkoston tehon ja riittävyyden parantamista. Etenkin vanhoissa taloissa ja rakennuksissa alkuperäinen lämpöverkosto voi olla alimitoitettu jo rakennushetkellä, tai se on jäänyt liian heikoksi laajennustöiden myötä. Liian heikkotehoinen patteriverkosto kasvattaa lämmityskustannuksia, mutta sisäilma pysyy silti haluttua viileämpänä. Liian kylmä huoneilma puolestaan vaikuttaa suoraan oleskelu- ja asumismukavuuteen, mutta voi myös aiheuttaa home- ja lahovaurioita rakenteissa.

Huolellisesti tehty lämpöverkkoremontti parantaa koko asunnon tai muun rakennuksen lämmitystehoa, asumismukavuutta, rakennuksen hyvinvointia ja näiden ansiosta laskee lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Etelä-Savossa


Rakennuksen ikääntyessä tai viimeistään heti ensimmäisten oireiden ilmentyessä, ota yhteyttä Suomen Vesiturvaan! Laita meille viestiä, niin tulemme tekemään viemärin kuvauksen täysin ilmaiseksi. Näin saat luotettavan ja kohteen mukaan annetun tarjouksen siitä, kuinka paljon viemärin sukitus tai käyttövesiremontti tulee maksamaan.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Enonkoski ● Hirvensalmi ● Juva ● Kangasniemi ● Mikkeli ● Mäntyharju ● Pertunmaa ● Pieksämäki ● Puumala ● Rantasalmi ● Savonlinna ● Sulkava

Ja lukuisissa muissa! Etelä-Savon lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Karjalassa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä ja Uusimaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"