Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Keski-Suomessa


Olemme ammattitaitoinen apusi, kun omakotitalon tai kiinteistön putkisto ja viemäristö alkaa olla remonttia vailla. Lue lisää meistä, toteuttamistamme töistä ja jos vakuutuit, aloitetaan yhteistyömme täysin ilmaisella viemärin kuvauksella!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Viemäriremontti ja putkiremontti kuuluvat jokaisen rakennuksen elinkaareen


Kuten me kaikki, myös kiinteistöt ja niiden viemäriputkisto vanhenevat. Elämän ja käytön kuluttaman viemärin romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 vuoden käyttöiässä. Viemärin kuvaus auttaa ennakoimaan remonttitarvetta ja ryhtymään korjaustöihin ennen vahingon sattumista - yksin rapistumaan jätetystä viemäristä kehittyy maanalainen aikapommi, jonka lopputuloksena on kallis ja mittava remontti.

Ajoissa tehty kuntotarkastus ja sen perusteella aikataulutettu viemärin sukitus auttavat pitämään talon ja sen putkiston käyttökunnossa taas seuraavat 50 vuotta.

Kun viemärin sukitus tehdään ajoissa, niin annat putkistollesi 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Viemärin sukitus lyhyesti


Viemärin sukitus on nykypäivänä edullisin, nopein ja asukkaalle helpoin menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Sukituksessa viemäriputkeen sujutetaan muoviputki, joka kovettuu vastaamaan täysin uutta viemäriputkea. Tämä tarkoittaa myös uutta putkea vastaavaa käyttöikää, viemärin sukitus voi tarjota kolmen päivän remontilla jopa 50 vuotta turvallista asumista!

Sukitus ei vaadi kylpyhuoneen pintojen purkamista tai vanhojen putkien vaihtamista, minkä ansiosta se voi olla jopa kolme kertaa edullisempi kuin perinteinen putkiremontti. Viemäriremontti voidaan toteuttaa sukittamalla kaiken tyyppisiin taloihin ja kaikenlaisiin viemäriputkiin.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Koska tarvitsen käyttövesiremontin?


Käyttövesiputkisto kuluu mm. vedenpaineen takia viemäriä nopeammin, ja käyttövesiremontti onkin ajankohtainen keskimäärin 26 käyttövuoden jälkeen. Yleisimmät käyttövesiputken rikkoutumissyyt ovat mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto tai liitoksen pettäminen. Nämä kaikki tarkoittavat aina vakavan vesivahingon riskiä, sillä käyttövesiputket on piilotettu rakenteisiin, jolloin pienikin määrä vettä voi tarkoittaa mittavia vahinkoja.

Lue lisää käyttövesiremontista

Mikä sitten on lämpöverkkoremontti?


Kuten jo nimestä saattaa arvata, koskettaa lämpöverkkoremontti pattervierkoston remonttia. Etenkin vanhoissa taloissa ja kiinteistöissä alkuperäinen lämpöverkosto voi olla jo alkujaan alimitoitettu tai laajennustöiden myötä tehoiltaan liian heikoksi jäänyt, jolloin lämmityskustannukset ovat korkeat ja asunnossa voi silti olla liian kylmä. Asumismukavuuden lisäksi liian kylmä tai kostea huoneilma voi aiheuttaa myös home- ja lahovaurioita.

Lämpöverkkoremontilla parannetaan koko asunnon lämmitystehoa, asumismukavuutta, rakennuksen hyvinvointia ja lasketaan myös lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Keski-Suomessa


Rakennuksen ikääntyessä tai viimeistään heti ensimmäisten oireiden ilmentyessä, ota yhteyttä Suomen Vesiturvaan! Laita meille viestiä, niin tulemme tekemään viemärin kuvauksen täysin ilmaiseksi. Näin saat luotettavan ja kohteen mukaan annetun tarjouksen siitä, kuinka paljon viemärin sukitus tai käyttövesiremontti tulee maksamaan.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Hankasalmi ● Joutsa ● Jyväskylä ● Jämsä ● Kannonkoski ● Karstula ● Keuruu ● Kinnula ● Kivijärvi ● Konnevesi ● Kyyjärvi ● Laukaa ● Luhanka ● Multia ● Muurame ● Petäjävesi ● Pihtipudas ● Saarijärvi ● Toivakka ● Uurainen ● Viitasaari ● Äänekoski

Ja lukuisissa muissa! Keski-Suomen lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Karjalassa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"