Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Päijät-Hämeessä


Kutsu paikalle Suomen Vesiturva, kun omakotitalon tai kiinteistön putkisto ja viemäristö alkavat olla remonttia vailla. Kotisivuillamme voit tutustua meihin, tekemiimme remontteihin ja tarjoamiimme palveluihin. Jos vakuutuit, voimme aloittaa yhteistyömme täysin ilmaisella viemärin kuvauksella!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Viemäriremontti ja putkiremontti tulee tehdä muutamien vuosikymmenien välein


Kiinteistöt ja rakennukset vanhenevat elämän ja käytön kulutuksessa, kuten me kaikki. Jokaisessa talossa tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan sekä viemäriremontti, että putkiremontti eli käyttövesiremontti - viemärin romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 vuoden käyttöiässä, käyttövesiputkisto voi olla vaihtokunnossa jo 26-vuotiaana.

Ainut tapa tietää rakenteisiin kätkettyjen putkistojen todellinen kunto on tilata viemärin kuvaus, joka on ilmainen kuntotarkastus. Viemärin kuvaus auttaa ennakoimaan remonttitarvetta ja ryhtymään korjauksiin, ennen kuin vahinko on jo sattunut. Pienikin vaurio ja rakenteisiin vuotava vesi voi aiheuttaa mittavia vahinkoja. Sen takia suosittelemme lämpimästi kuntotarkastusta yli 20 vuotta käytössä olleille putkistoille, vaikka ne eivät vielä näkyvästi oireilisikaan. Ajoissa tehty viemäriremontti tarjoaa jopa kolmen päivän urakalla taas uudet 50 vuotta huoletonta käyttöä!

Kun viemärin sukitus tehdään ajoissa, niin saat kodin viemäriputkille 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Tätä on viemärin sukitus lyhyesti


Viemäriremontti voidaan nykyään toteuttaa nopeasti, edullisesti ja asukasystävällisesti viemärin sukituksella. Tässä remonttimenetelmässä vanhaan viemäriputkeen sujutetaan pehmeä muoviputki, joka kovettuu vastaamaan täysin uutta viemäriputkea. Tämä uusi putki on itsekantava ja vastaa kestävyydeltään alkuperäistä viemäriputkea kun se oli uusi, eli viemärin sukitus voi parhaimmillaan tarjota kolmen päivän remontilla jopa 50 vuotta lisää huoletonta eloa!

Viemärin sukittaminen ei vaadi kylpyhuoneen pintojen purkamista eikä vanhojen putkien vaihtamista, minkä ansiosta se saattaa olla jopa kolme kertaa perinteistä putkiremonttia edullisempi. Sukitus voidaan toteuttaa kaiken tyyppisiin taloihin ja kaikenlaisiin viemäriputkiin, usein myös jo hiukan heikkokuntoisempiinkin sellaisiin.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Käyttövesiremontti tehdään keskimäärin 26 vuoden välein


Siinä missä viemäriputkisto kestää käyttökunnossa jopa 50 vuotta, kuluu käyttövesiputkisto mm. jatkuvan ja vaihtelevan vedenpaineen takia jopa puolet nopeammin - käyttövesiremontti tehdään keskimäärin 26 käyttövuoden välein. Yleisimmät käyttövesiputkien rikkoutumissyyt ovat mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto ja liitoksen pettäminen. Pienikin hajoaminen voi tarkoittaa vakavan vesivahingon riskiä, sillä käyttövesiputket on kätketty rakenteisiin, jolloin vuotoa ei huomata heti ja pienikin määrä vettä pääsee aiheuttamaan laho- ja homevaurioita.

Lue lisää käyttövesiremontista

Patteriverkoston remontti eli lämpöverkkoremontti


Vanhojen talojen patteriverkosto on hyvä remontoida, jos sisäilma tuntuu viileältä ja lämmityskustannukset ovat korkeat. Iäkkäissä rakennuksissa lämpöverkosto on saattanut olla jo alkujaan alimitoitettu, jonka lisäksi useisiin taloihin tehdään laajennustöitä, joiden aikana ei välttämättä huomioida patteriverkostoa.

Alimitoitettu ja heikkotehoinen patteriverkosto jättää sisäilman liian viileäksi, mutta nostaa lämmityskustannukset pilviin. Liian viileä sisäilma puolestaan vaikuttaa suoraan oleskelu- ja asumismukavuuteen, mutta voi pahimmillaan myös aiheuttaa home- ja lahovaurioita. Lämpöverkkoremontti parantaa siis yhdellä kertaa lämmitystehoa, asumismukavuutta, rakennuksen hyvinvointia ja laskee lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Päijät-Hämeessä


Rakennuksen ikääntyessä tai viimeistään heti ensimmäisten oireiden ilmentyessä, ota yhteyttä Suomen Vesiturvaan! Laita meille viestiä, niin tulemme tekemään viemärin kuvauksen täysin ilmaiseksi. Näin saat luotettavan ja kohteen mukaan annetun tarjouksen siitä, kuinka paljon viemärin sukitus tai käyttövesiremontti tulee maksamaan.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Asikkala ● Hartola ● Heinola ● Hollola ● Iitti ● Kärkölä ● Lahti ● Orimattila ● Padasjoki ● Sysmä

Ja lukuisissa muissa! Päijät-Hämeen lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Karjalassa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Keski-Suomessa ja Uusimaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"