Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Pohjois-Karjalassa


Ammattilaisemme tulevat apuusi, kun omakotitalon tai kiinteistön putkisto ja viemäristö kaipaavat remonttia. Tutustu sivuillamme meihin, toteuttamiimme töihin ja tarjoamiimme palveluihin. Sitten kun olet valmis aloittamaan yhteistyön, ota yhteyttä ja sovitaan aika täysin ilmaiselle veimärin kuvaukselle!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Rakennusten elinkaareen kuuluu viemäriremontti ja putkiremontti


Kaikki kiinteistöt ja niiden viemäriputkisto vanhenevat ajan myötä - itse asiassa, viemärin romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 vuoden käytön jälkeen. Kun viemäriputket alkavat lähestyä tätä rajapyykkiä, kannattaa putkiston kunto tarkistaa viemärikuvauksella, vaikka näkyviä oireita ei vielä olisikaan. Viemärin kuvaus paljastaa putkien todellisen kunnon ja remonttitarve pystytään ennakoimaan, ennen kuin putki alkaa vuotamaan.

Ajoissa tehty viemäriremontti on merkittävästi edullisempi, kuin hajonneen putken tuottama remontti. Viemärin kuntotarkastus ja oikein ajoitettu sukitus tuovat 50 uutta käyttövuotta vain kolmen päivän remontilla.

Ajoissa tehty viemärin sukitus antaa putkistollesi 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Tätä on viemärin sukitus lyhyesti


Viemärin sukitus on edullisin, nopein ja asukkaalle helpoin tapa toteuttaa viemäriremontti. Nimitys sukitus tulee siitä, että viemäriputkeen sujutetaan pehmeä muoviputki, joka kovettuu vastaamaan täysin uutta itsekantavaa viemäriputkea. Sukituksessa rakennuksen viemäristö saa kolmen päivän remontilla jopa 50 vuotta lisää huoletonta käyttöikää.

Perinteisessä putkiremontissa viemäriputket vaihdetaan kokonaan, toisin kuin viemärin sukituksessa jossa jo olemassa olevaan putkeen sujutetaan uudeksi putkeksi kovettuva sukka. Koska viemärin sukitus toteutetaan kylpyhuoneen pintoja purkamatta, on se parhaimmillaan jopa kolme kertaa edullisempi kuin perinteinen putkiremontti.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Milloin käyttövesiremontti on ajankohtainen?


Rakennusten käyttövesiputket kuluvat viemäreitä nopeammin esimerkiksi vaihtelevan vedenpaineen takia, ja käyttövesiremontti on ajankohtainen keskimäärin 26 vuoden jälkeen. Käyttövesiputkien yleisimpiä rikkoutumissyitä ovat mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto tai liitoksen pettäminen. Syystä riippumatta pienikin vuoto voi aiheuttaa vakavan vesivahingon, sillä käyttövesiputket on piilotettu rakenteisiin, jossa kosteus pääsee kertymään ennen ongelmien löytymistä.

Lue lisää käyttövesiremontista

Mikä on lämpöverkkoremontti?


Patteriverkoston remonttia kutsutaan lämpöverkkoremontiksi. Varsinkin vanhoissa taloissa ja kiinteistöissä alkuperäinen lämpöverkosto saattaa olla alun alkujaan alimitoitettu, tai se on jäänyt tehoiltaan liian heikoksi laajennustöiden myötä. Alimoitetun lämpöverkoston lämmityskustannukset ovat korkeat, mutta sisäilma voi silti olla liian kylmä. Oleskelu- ja asumismukavuuden lisäksi liian kylmä tai kostea huoneilma voi aiheuttaa home- ja lahovaurioita.

Lämpöverkkoremontilla parannetaan koko rakennuksen lämmitystehoa, käyttömukavuutta, rakennuksen hyvinvointia ja lasketaan myös lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Pohjois-Karjalassa


Rakennuksen ikääntyessä tai viimeistään heti ensimmäisten oireiden ilmentyessä, ota yhteyttä Suomen Vesiturvaan! Laita meille viestiä, niin tulemme tekemään viemärin kuvauksen täysin ilmaiseksi. Näin saat luotettavan ja kohteen mukaan annetun tarjouksen siitä, kuinka paljon viemärin sukitus tai käyttövesiremontti tulee maksamaan.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Heinävesi ● Ilomantsi ● Joensuu ● Juuka ● Kitee ● Kontiolahti ● Lieksa ● Liperi ● Nurmes ● Outokumpu ● Polvijärvi ● Rääkkylä ● Tohmajärvi

Toimialueemme kattaa myös Etelä-Karjalan.

Ja lukuisissa muissa! Keski-Suomen lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Karjalassa, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Uusimaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
    Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"
  • Taloyhtiöreferenssit