Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Pohjois-Savossa


Jokaisen omakotitalon ja kiinteistön putkisto ja viemäristö vaativat remontin 26–50 käyttövuoden jälkeen. Me olemme ammattitaitoinen apusi, kun haluat kartoittaa remonttitarpeen ja toteuttaa saneerauksen laadukkaalla lopputuloksella. Kotisivuillamme voit lukea lisää meistä, toteuttamistamme töistä ja palveluistamme - ja kun olet valmis aloittamaan yhteistyön, ota yhteyttä!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Viemäriremontti ja putkiremontti kuuluvat jokaisen rakennuksen elinkaareen


Kaikki kiinteistöt ja niiden rakenteet vanhenevat päivittäisen elämän sekä ympäristövaikutusten kuluttaessa elementtejä. Rakenteisiin kätketyt putkistot ja viemärit on helppo unohtaa jos kaikki toimii kuten kuuluukin, mutta oireettomankin viemärin romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 vuoden käyttöiässä. Viemäriputkien todellinen kunto voidaan tarkistaa ainoastaan viemärin kuvauksella, jonka avulla voidaan ennakoida remonttitarve ja ryhtyä korjaustoimiin ennen vahingon sattumista.

Yksin rapistumaan jätetty viemäri on nopeasti oikea maanalainen aikapommi, jonka ainut lopputulos on kallis ja mittava remontti. Viemärin kuntotarkastus kannattaa tehdä ajoissa, mielellään jo ennen näkyvien oireiden ilmenemistä. Ajoissa tehty viemärin sukitus tarjoaa uudet 50 vuotta huoletonta käyttöä.

Viemärin sukitus tarjoaa 3 päivän projektilla 50 vuotta lisää käyttöikää viemäriputkistolle.


Mitä on viemärin sukitus?


Viemäriremontin toteutukseen on muutama eri menetelmä, joista viemärin sukitus on edullisin, nopein ja asukkaalle helpoin. Kun viemäri sukitetaan, ei vanhoja viemäriputkia pureta tai vaihdeta, vaan putkeen sujutetaan muoviputki, joka kovettuu täysin uudeksi itsekantavaksi viemäriputkeksi. Koska vanhoille putkille ei tarvitse tehdä mitään, ei sukitus vaadi kylpyhuoneen pintojen purkamista ja viemäriremontti voi olla valmis jopa kolmessa päivässä.

Nopea, vaivaton ja edullinen. Täydellinen viemäriremontti! Viemärin sukitus voidaan toteuttaa kaiken tyyppisiin taloihin ja kaikenlaisiin viemäriputkiin. Lopputulos tarjoaa jälleen 50 vuotta huoletonta ja turvallista asumista.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Milloin on käyttövesiremontin aika?


Rakennuksissa on erikseen viemäriputkisto joka vie jäteveden pois, ja käyttövesiputkisto joka tuo puhtaan käyttöveden rakennukseen. Käyttövesiputkisto kuluu viemäristöä nopeammin esimerkiksi jatkuvan ja vaihtelevan vedenpaineen takia, ja käyttövesiremontti on ajankohtainen keskimäärin 26 käyttövuoden jälkeen. Yleisimmät käyttövesiputkien rikkoutumissyyt ovat mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto tai liitoksen pettäminen. Koska käyttövesiputket ovat rakenteiden kätköissä, tarkoittaa pienikin rikkoutuminen vakavan vesivahingon riskiä, sillä vesivuotoa ei huomata heti.

Lue lisää käyttövesiremontista

Lämpöverkkoremontilla lämmitysteho ajan tasalle


Patteriverkoston remonttia kutsutaan lämpöverkkoremontiksi. Varsinkin vanhojen omakotitalojen ja kiinteistöjen alkuperäinen lämpöverkosto voi olla heti alkujaan alimitoitettu, tai lämpöverkosto on jäänyt laajennustöiden takia liian heikoksi. Tällöin lämmityskustannukset ovat korkeat, mutta asunnossa on silti liian kylmä. Asumis- ja käyttömukavuuden lisäksi liian kylmä tai kostea huoneilma voi aiheuttaa rakennukseen home- ja lahovaurioita.

Lämpöverkkoremontilla parannetaan koko kiinteistön lämmitystehoa, asumismukavuutta, rakennuksen hyvinvointia ja lasketaan samalla vaivalla myös lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Pohjois-Savossa


Rakennuksen ikääntyessä tai viimeistään heti ensimmäisten oireiden ilmentyessä, ota yhteyttä Suomen Vesiturvaan! Laita meille viestiä, niin tulemme tekemään viemärin kuvauksen täysin ilmaiseksi. Näin saat luotettavan ja kohteen mukaan annetun tarjouksen siitä, kuinka paljon viemärin sukitus tai käyttövesiremontti tulee maksamaan.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Iisalmi ● Joroinen ● Kaavi ● Keitele ● Kiuruvesi ● Kuopio ● Lapinlahti ● Leppävirta ● Pielavesi ● Rautalampi ● Rautavaara ● Siilinjärvi ● Sonkajärvi ● Suonenjoki ● Tervo ● Tuusniemi ● Varkaus ● Vesanto ● Vieremä

Ja lukuisissa muissa! Pohjois-Savon lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Karjalassa, Pohjois-Karjalassa, Keski-Suomessa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Uusimaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"