Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Satakunnassa


Voit kutsua meidät apuun, kun omakotitalon tai kiinteistön putkisto ja viemäristö alkaa olla remonttia vailla. Suomen Vesiturvan sivuilla voit lukea lisää meistä ja toteuttamistamme remonteista. Jos vakuutuit, voimme aloittaa yhteistyömme täysin ilmaisella viemärin kuvauksella!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Kaikki yli 30–50 -vuotiaat rakennukset tarvitsevat putkiremontin ja viemäriremontin


Kaikki kiinteistöt ja erityisesti niiden viemäriputkistot vanhenevat, kuluvat ja tulevat lopulta tiensä päähän. Putkien ja viemärien romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 vuoden käyttöiässä, joten niiden todellinen kunto kannattaa tarkistaa ajoissa. Ainut tapa saada luotettava tieto viemäreiden kunnosta on viemärikuvaus, jonka avulla on mahdollista ennakoida remonttitarvetta ja ryhtyä korjaustoimiin ennen vahingon sattumista. Mikäli viemäreistä ei pidetä huolta eikä niitä tarkisteta säännöllisesti, voi lopputuloksena olla kallis ja mittava remontti viemärin romahtaessa.

Miltä siis kuulostaisi nopea, vaivaton ja täysin ilmainen kuntotarkastus? Sen avulla voimme kertoa teille viemäreidenne kunnon ja auttaa aikatauluttamaan viemärin sukituksen, jonka jälkeen viemäri kestää taas seuraavat 50 vuotta.

Ajoissa tehty viemärin sukitus on 3 päivän projekti, jonka lopputuloksena viemärit saavat 50 uutta käyttövuotta.


Viemärin sukitus lyhyesti


Viemäriremontti voidaan tehdä muutamilla eri tavoilla, mutta viemärin sukitus on näistä menetelmistä nykyaikaisin, edullisin, nopein ja helpoin. Kun remontti tehdään sukittamalla, sujutetaan vanhaan viemäriputkeen muoviputki, joka kovettuu vastaamaan täysin uutta viemäriputkea. Tämä uusi muoviputki kestää vanhan viemäriputken tapaan noin 50 vuotta huoletonta käyttöä.

Toisin kuin perinteisessä putkiremontissa, viemärin sukitus ei vaadi kylpyhuoneen pintojen purkamista tai vanhojen putkien vaihtamista. Tästä syystä sukitus voi olla jopa kolme kertaa edullisempi, kuin perinteinen putkiremontti. Viemäriremontti pystytään toteuttamaan sukittamalla kaiken tyyppisiin taloihin ja kaikenlaisiin viemäriputkiin.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Milloin käyttövesiremontti on ajankohtainen?


Käyttövesiputket kuluvat esimerkiksi vedenpaineen takia viemäreitä nopeammin, ja käyttövesiremontti onkin ajankohtainen keskimäärin 26 vuoden jälkeen. Yleisimpiä käyttövesiputkien rikkoutumissyitä ovat mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto tai liitoksen pettäminen. Varsinaisesta rikkoutumissyystä huolimatta lopputuloksena on aina vakavan vesivahingon riski, sillä käyttövesiputket on piilotettu talon rakenteisiin, jossa pienikin määrä vettä voi tarkoittaa mittavia vahinkoja.

Lue lisää käyttövesiremontista

Mikä sitten on lämpöverkkoremontti?


Lämpöverkkoremontti on nimensä mukaisesti pattervierkoston remontti. Varsinkin vanhemmissa rakennuksissa ja kiinteistöissä alkuperäinen lämpöverkosto voi olla joko alun alkujaan alimitoitettu, tai laajennustöiden myötä tehoiltaan liian heikoksi jäänyt. Tiloihin nähden liian heikko lämpöverkosto aiheuttaa korkeat lämmityskustannukset, mutta sisälämpötila voi silti jäädä viileäksi. Asumismukavuuden lisäksi liian kylmä tai kostea huoneilma voi aiheuttaa myös home- ja lahovaurioita.

Huolellinen lämpöverkkoremontti parantaa asunnon ja kiinteistön lämmitystehoa, asumis- ja oleskelumukavuutta, rakennuksen hyvinvointia ja samalla laskee lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Satakunnassa


Rakennuksen ikääntyessä tai viimeistään heti ensimmäisten oireiden ilmentyessä, ota yhteyttä Suomen Vesiturvaan! Laita meille viestiä, niin tulemme tekemään viemärin kuvauksen täysin ilmaiseksi. Näin saat luotettavan ja kohteen mukaan annetun tarjouksen siitä, kuinka paljon viemärin sukitus tai käyttövesiremontti tulee maksamaan.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Eura ● Eurajoki ● Harjavalta ● Huittinen ● Jämijärvi ● Kankaanpää ● Karvia ● Kokemäki ● Merikarvia ● Nakkila ● Pomarkku ● Pori ● Rauma ● Siikainen ● Säkylä ● Ulvila

Ja lukuisissa muissa! Satakunnan lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Karjalassa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Uusimaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"