Työpaikat


Alta näet Suomen Vesiturvalla avoinna olevat työpaikat. Voit myös lähettää milloin tahansa avoimen työhakemuksen.


Sukittaja / asentaja, Keski-Suomi, 2 paikkaa


Hakuaika päättyy 30.6.2021 tai paikkojen täytyttyä, toimi nopeasti.

Haemme tällä hetkellä kahta uutta vakituista työntekijää asentajaksi / sukittajaksi Keski-Suomeen (Jyväskylä). Työ pitää sisällään viemärin sukituksia asiakaskohteissamme ympäri Suomea, pääosin Keski- ja Etelä-Suomessa. Etsimme hyvällä asenteella varustettuja rautaisia ammattilaisia, jotka tekevät työnsä laadukkaasti ja palvelevat asiakkaita hyvin. Katsomme isoksi eduksi, jos sinulla on ennestään kokemusta viemärinsukitustöistä.

Image

Mitä haemme:


  • 2 kpl sukittajia / asentajia
  • Hyvää asennetta
  • Rautaisia ammattilaisia
  • Plussaa jos ennestään kokemusta viemärin sukituksista

Mitä saat:


  • Laadukkaan työpaikan
  • Huipun työporukan
  • Mukavat asiakkaat
  • Vakituisen työn
  • Hyvän palkan
  • Halutessasi pitkän ja loisteliaan uran Suomen Vesiturvalla

Ota yhteyttä tai lähetä hakemus!


Lasse Kurtti

Toimitusjohtaja –Asennus

050 362 3276

lasse.kurtti(at)suomenvesiturva.fi


Image

Suomen Vesiturva Oy


Suomen Vesiturva on omakotitaloihin ja pientaloyhtiöihin erikoistunut viemäri-, putki- ja lämpöverkkoremontteja toteuttava yritys. Toimimme laajasti koko eteläisemmässä puolessa Suomea, suunnilleen Kuopion kohdalta alaspäin.

Suomalaisten kotien turva


Meillä täällä kaukana pimeässä Pohjolassa on neljä rajua vuodenaikaa. Jo satoja vuosia sitten suomalaiset kodit on rakennettu kestämään nämä rasitukset. 1940-luvulla sotien jälkeen rakennettiin rintamalta palaaville sotilaille valtavat määrät kestäviä, suomalaisia, käsin tehtyjä koteja. Nämä ns. tyyppitalot rakennettiin hartiapankilla pyyteettömästi ja hikipisaroita säästelemättä. Moni sotaveteraani on sittemmin vaihtanut tyyppitalon pedin pysyvämpään makuusijaan. Heistä kiinteäksi muistoksi meille on jäänyt itsenäinen Suomi ja kauniit rintamamiestaloalueet.

Näitä rintamamiestaloja ja siitä uudempia taloja me Vesiturvan porukalla haluamme suojella. Haluamme säilyttää suomalaisen käden jäljen sukupolvelta toiselle. Kuten ihminen vanhetessaan haurastuu, niin tekee myös omakotitalojen putkistot ja viemäröinnit.

Vesiturvan perustajilla ja työntekijöillä on voimakas halu ylläpitää suomalaista asuntokantaa järkevästi. Ajattelemme, että vanhempien asuntojen riskit täytyy poistaa – ja vieläpä niin että talon asukkaat voivat asua talossaan koko remontin ajan. Toimintamme peruskivenä toimii ajatus tehdä asukkaan kannalta optimaalisia ratkaisuja.