Työpaikat


Alta näet Suomen Vesiturvalla avoinna olevat työpaikat. Voit myös lähettää milloin tahansa avoimen työhakemuksen.


Viemäreiden sukittaja


Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista viemäreiden sukittajaa toteuttamaan pientalojen ja taloyhtiöiden viemärisaneerauksia. Etsimme hyvällä asenteella varustettua rautaista ammattilaista, joka tekee työnsä laadukkaasti ja palvelee asiakkaamme erinomaisesti. Katsomme isoksi eduksi, jos sinulla on ennestään kokemusta viemärinsukitustöistä.

Lisätietoja antaa Lasse Kurtti p. 050 362 3276. Soittele rohkeasti, mikäli herää kysymyksiä.

Image

Odotamme sinulta:


  • Aikaisempaa kokemusta viemäreiden sukittamisesta
  • Reipasta työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä kantaa vastuuta
  • Ajokorttia ja valmiutta reissutyöhön

Tarjoamme sinulle:


  • Laadukkaan työpaikan ja mahtavat työkaverit
  • Vakituisen työn ja hyvän palkan
  • Joustavan työn
  • Hyvin varustellun asennusauton
  • Halutessasi pitkän ja loisteliaan uran Suomen Vesiturvalla

Ota yhteyttä tai lähetä hakemus!


Lasse Kurtti

Toimitusjohtaja –Asennus

050 362 3276

lasse.kurtti(at)suomenvesiturva.fi


Image


Suomen Vesiturva Oy


Suomen Vesiturva on omakotitaloihin ja pientaloyhtiöihin erikoistunut viemäri-, putki- ja lämpöverkkoremontteja toteuttava yritys. Toimimme laajasti koko eteläisemmässä puolessa Suomea, suunnilleen Kuopion kohdalta alaspäin.

Suomalaisten kotien turva


Meillä täällä kaukana pimeässä Pohjolassa on neljä rajua vuodenaikaa. Jo satoja vuosia sitten suomalaiset kodit on rakennettu kestämään nämä rasitukset. 1940-luvulla sotien jälkeen rakennettiin rintamalta palaaville sotilaille valtavat määrät kestäviä, suomalaisia, käsin tehtyjä koteja. Nämä ns. tyyppitalot rakennettiin hartiapankilla pyyteettömästi ja hikipisaroita säästelemättä. Moni sotaveteraani on sittemmin vaihtanut tyyppitalon pedin pysyvämpään makuusijaan. Heistä kiinteäksi muistoksi meille on jäänyt itsenäinen Suomi ja kauniit rintamamiestaloalueet.

Näitä rintamamiestaloja ja siitä uudempia taloja me Vesiturvan porukalla haluamme suojella. Haluamme säilyttää suomalaisen käden jäljen sukupolvelta toiselle. Kuten ihminen vanhetessaan haurastuu, niin tekee myös omakotitalojen putkistot ja viemäröinnit.

Vesiturvan perustajilla ja työntekijöillä on voimakas halu ylläpitää suomalaista asuntokantaa järkevästi. Ajattelemme, että vanhempien asuntojen riskit täytyy poistaa – ja vieläpä niin että talon asukkaat voivat asua talossaan koko remontin ajan. Toimintamme peruskivenä toimii ajatus tehdä asukkaan kannalta optimaalisia ratkaisuja.