LÄMPÖVERKKOREMONTILLA VANHAN TALON LÄMPÖVERKKO KUNTOON

Onko talollasi jo ikää? Tällöin lämpöverkkoremontti voi hyvinkin olla jo ajankohtaista. 70-90- luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa on usein tehty laajennusosioita lämpimiin käyttötiloihin. Laajennusosat ovat usein kauniita ja onnistuneita, mutta patteriverkosto on mitoitettu alkuperäisiin neliömääriin, jolloin lämpö ei välttämättä riitä eikä lämmitys ole tehokasta.

Rintamamiestaloissa sekä muiden aiempien vuosikymmenten taloissa tulisijalla on ollut merkittävä rooli lämmityksessä – osassa se on ollut jopa ainoa lämmön lähde. Nykyisin tulisija on suurimmalla osalla omakotiasujia ainoastaan tunnelman luoja ja pieni lisälämmön lähde. Historiasta johtuen alkuperäisten patteriverkostojen mitoitusarvot ovat myös noin 2-3 kertaa heikommat kuin nykyisissä uusissa ratkaisuissa – joka tietenkin tuntuu kylmänä talona tai korkeina lämmityskuluina.

Yksi merkittävä ongelma on vanhojen lämpöverkostojen 1-piirisyys. Kun lämpöverkko on yhdessä piirissä, jäävät verkoston viimeiset patterit armotta kylmiksi. Kylmä putki puolestaan tuo kondenssivettä putken pintaan, jolloin korroosio ottaa vallan putkesta. Kannattaa lisäksi muistaa, että pienikin kosteus talon rakenteissa saa aikaan pahaa jälkeä aiheuttaen home- ja lahovaurioita.

Mikäli joudut jatkuvasti nostamaan lämpöverkkosi paineita, alkaa sinulla olla jo kiire. Ota meihin yhteyttä – huolettomampi omakotiasuminen odottaa.

LÄMPÖVERKKOREMONTTI HUOLETTOMASTI SUOMEN VESITURVALTA

Kun tilaat lämpöverkkoremontin Suomen Vesiturvalta, saat nopean, edullisen ja vaivattoman ratkaisun. Remonttimme kestää yleensä 2-4 päivää ja voit asua asunnossa remontin aikana. Käytännössä homma menee näin:

1. Vedetään uudet Uponor-komposiittiputket pintavetona ja tarvittaessa uusitaan vesipatterit.
2. Tyhjennetään vanha järjestelmä.
3. Poistetaan vanha järjestelmä näkyviltä osin ja tulpataan se kiinni.
4. Nautitaan huolettomasta asumisesta.

Pyydä tarjous käyttövesiremontista