Viemärin sukitus - helpoin ja edullisin tapa uusia kodin viemärit


Vanhojen viemäreiden sukitus on markkinoiden kustannustehokkain ja asiakasystävällisin tapa saneerata maanalaiset putkistot, kellariputkistot ja pystylinjat. Vanhan putken sisään sukitetaan vuosikymmeniä kestävä uusi putki, joka korjaa vanhan putken halkeamat. Sukitus soveltuu kaikkien putkimateriaalien saneeraukseen.

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

Onko talosi rakennettu vuonna 1968-1974 tai sitä ennen?


Tiesitkö, että viemärien käyttöikä on n. 50 vuotta. Tuossa iässä riski, että viemärit romahtavat, kasvaa merkittävästi. Siksi viemärin kuvaus ja mahdollinen viemärin sukitus tulee tehdä viimeistään silloin, kun 50 vuoden ikä alkaa lähestyä. Tuo aika on nyt taloissa, jotka on rakennettu 1968-1974. Jos viemärin sukitusta ei tehdä, niin viemäristä alkaa kehittyä maanalainen haiseva aikapommi, joka johtaa lopulta kalliisiin ja usean kuukauden remontteihin, koska korjaava ja 3 päivää kestävä viemärin sukitus -projekti ei enää riitä korjaamaan romahtanutta putkistoa. Viemäreiden sukitus on turvallinen tapa ennaltaehkäistä ongelmia.

Kun viemäreiden sukitus tehdään ajoissa, niin annat putkistollesi 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Mitä viemärin sukitus on?


Viemärin sukitus on jo kauan teollisuudessa käytetty keino, jolla viemärin putkista tehdään yhtä vahvoja ja yhtä kauan kestäviä (n. 50 vuotta), kuin mitä uudet putket olisivat. Erona putkien uusimiseen on vain se, että viemärin sukitus on vähintään 3 kertaa edullisempi ratkaisu ja sen toteuttaminen kestää vain 3 päivää, kun putkien uusiminen kestää 30-90 päivää.

Ero johtuu siitä, että sukituksessa ei tarvitse kaivaa maata tai lattiaa auki, vaan alkuperäisen putken sisään sukitetaan putki, joka on yhtä kestävä kuin uusi putki.

Viemärin sukitus

Kenelle viemärin sukitus on tarkoitettu?


Viemärin sukitus voidaan toteuttaa kaikenlaisiin taloihin ja se voidaan tehdä, jos putkistosi ovat valurautaa, betonia tai PVC-muovia. Toisinaan ajatellaan virheellisesti, että muoviputkia ei tarvitse sukittaa. Muovi kuitenkin lasittuu 50 vuodessa todella hataraksi, jolloin siitä tulee todella herkästi särkyvää.


Sukitusprojekti etenee näin:


 • Suojaamme asuntonne seinät ja lattiat viemärien lähettyviltä muovilla

 • Otamme wc-istuimen irti, poistamme hajulukot sekä viemärien kannet ja alamme sukittamaan

 • Sukituksen jälkeen kuvaamme vielä putket, että kaikki on OK

 • Seiniä tai lattioita ei tarvitse purkaa, koko remontti hoituu 3 päivässä, eikä sinun tarvitse tehdä mitään


Halutessanne voitte asua kotonanne koko remontin ajan.

Miksi viemärit kannattaa sukittaa?


Viemärin sukitus kannattaa tehdä yksinkertaisesti siksi, koska mikään putki ei kestä ikuisesti ja viemäriremontti tulee väistämättä eteen meille jokaiselle. Se johtuu siitä, että viemärit ovat ikimärkiä. Ne eivät kuivu, koska niitä käytetään jatkuvasti. Eikä niiden kuulukaan kuivua. Ne on tehty sitä varten, että niissä virtaa vesi.

Viemärin sukitus on vain todella paljon vaivattomampi ja edullisempi, mutta yhtä kestävä ratkaisu, kuin koko putkiston uusiminen.

Viemärin sukituksen etuja:


 • Nopea, 120 neliön omakotitalon sukitus kestää vain 3 päivää
 • Edullinen, vähintään 3 kertaa edullisempi kuin viemärin uusiminen
 • Voit asua kotona remontin ajan, koska mitään ei tarvitse purkaa.
 • Talon arvo nousee suhteessa kuluihin paljon ja talokauppa käy paremmin, koska ostaja kysyy viemäriremonteista aina ensimmäisenä.
 • Viemärit kestävät taas 50 vuotta eteenpäin.

Tarvitseeko viemäreitäni sukittaa?


Jos talosi on yli tai lähes 50 vuotta vanha, niin sukitus on ajankohtainen.

Jos ottaisimme riviin 10 kappaletta vuonna 1968 rakennettua taloa, niin 8 talon viemäreissä olisi reikiä. Ainoastaan rasva pitää ne kasassa, eivätkä ne siksi vuoda. Tarkoituksena ei ole pelotella, vaan tuo on fakta, jonka olemme huomanneet, koska teemme 400 sukitusta vuosittain.

Usein tällainen tilanne, että viemäreissä on jo reikiä, tulee asukkaalle täysin yllätyksenä, koska putkisto voi toimia täysin moitteettomasti ja oireettomasti. Siksi viemärin kuvaus on ainut keino, jolla voidaan varmistua siitä, missä kunnossa viemärit ovat.

Kuitenkin jos viemäriinne ilmestyy tukos, eli se ei vedä kunnolla, tai sieltä tulee outo haju, niin ne ovat merkkejä siitä, että ammattilainen on kutsuttava paikalle viipymättä.


Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

Kuinka valitsen osaavan firman tekemään viemärin sukituksen?


Fakta on se, että kun valitset kokeneen suomalaisen toimijan - oli se sitten me, eli Suomen Vesiturva, tai joku muu - niin viemärin sukitus onnistuu taatusti juuri niin kuin pitääkin. Syy siihen seuraava:

Kun työssämme yhdistyvät vesi, viemärit ja rakennukset, niin työ vaatii aivan ehdottoman täydellistä huolellisuutta. Jos joku toimija ei toimisi huolellisesti, niin sellaiset eivät tällä alalla kauaa olisi… Varmista siis, että toimijalta löytyy referenssejä ja kokemusta.

Kokeneiden toimijoiden työn laatu keskenään on myös käytännössä yhtä hyvä, koska kuten aiemmin mainitsimme; veden ja viemärien kanssa pelatessa työn laadun täytyy olla täydellistä. Edes 99% täydellinen ei riitä, sillä pieniäkään virheitä ei saa olla, koska ne johtavat ajan kuluessa ongelmiin. Vain 100% riittää, ja siitä on kenenkään paha lähteä parantamaan, mutta siihen täytyy joka kerta päästä.

Viemärin sukitus
viemärin kuvaus

Mikä sitten erottaa toimijat toisistaan?


Ainut asia, jossa me kokeneet toimijat erotumme toisistamme, on palvelun hinta.

Tulet yllättymään, kuinka paljon palveluiden hinnat vaihtelevat toimijoiden välillä, vaikka palvelut ovat keskenään samanlaisia.

Viemärin sukituksen todellisen markkinahinnan saat tietää seuraavalla tavalla:

Pyydä meiltä ilmainen viemärin kuvaus


Jos siis haluat tietää viemärin sukituksen todellisen markkinahinnan ilman kyseenalaisia tuhansien eurojen lisiä, niin pyydä meidät ilmaiselle viemärin kuvauskäynnille, jonka perusteella tarjous on mahdollista tehdä. Muistathan, että toimialueemme kattaa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan, Savon, Karjalan, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan – tulemme sinne, missä viemäri kaipaa apua!

Tarjous tai kuvauskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan saat faktatietoa ja kuvamateriaalia viemärisi kunnosta ja vältyt suurilta ja kalliilta viemäriremonteilta, joissa joudutaan piikkaamaan lattiaa ja pihaa auki.


Viemärin kuvaus

Miksi olemme sinulle hyvä ja luotettava kumppani?


Annamme työllemme pitkän 5 vuoden asennustakuun. Eli jos viemäreissä ilmenee ongelmia, joka johtuu meidän toiminnastamme, niin korvaamme sen 100%. Todellisuudessa takuuksi riittäisi pari viikkoa, koska mahdolliset ongelmat ilmenevät tukoksina jo viikossa tai kahdessa.

Tällaisiin tilanteisiin sinun ei kuitenkaan tarvitse varautua, mutta haluamme antaa reiluuden nimissä sinulle pitkän takuun osoitukseksi työmme laadusta ja luottamuksesta.

Myös Eurofins-sertifioiduilla materiaaleillamme on 30 vuoden takuu, mutta ne kyllä kestävät 50 vuotta, mistä on puhuttu.

Me olemme erikoistuneet omakotitaloihin sekä pientaloyhtiöihin (esim 4 huoneiston pienkerros- ja pienrivitalot). Emme tee suuria 60 huoneiston projekteja, koska olemme pieni perheyhtiö ja se näkyy myös edullisena hintana!

Teemme koostamme huolimatta vuosittain 400 remonttia ympäri Suomea, ja määrä kasvaa jatkuvaa tahtia.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.

Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


 • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
  Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
 • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
 • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
 • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"