Viemäriremontit


Suomen Vesiturva Oy tekee viemärin sukituksia, käyttövesiputkiremontteja ja lämpöverkkoremontteja luotettavasti ja ammattitaidolla. Erikoisosaamistamme ovat omakotitalot ja pienkerrostalot.

Pyydä tarjous putkiremontille

Viemärin sukitus

Viemärin sukitus


Viemäreiden sukituksessa vanha putki sukitetaan vuosikymmeniä kestävällä uudella putkella, joka korjaa vanhan putken. Viemärin sukitus on markkinoiden kustannustehokkain ja asiakasystävällisin tapa uusia viemärit. Se sopii kaikkien putkimateriaalien uusimiseen ja työ on valmista kolmessa päivässä.

Käyttövesiputkiremontti

Käyttövesiputkiremontti


Käyttövesiputkien keskimääräinen käyttöikä on 26 vuotta. Jos talosi putket on vanhempia kannattaa käyttövesiputket uusia mahdollisimman pian. Käyttövesiremontti kannattaa tehdä ajoissa, ennen kuin rikkoutunut käyttövesiputkisto aiheuttaa vaurioita talon rakenteille.

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti


70-90- luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa on usein tehty laajennusosioita lämpimiin käyttötiloihin. Laajennusosat ovat usein kauniita ja onnistuneita, mutta patteriverkosto on mitoitettu alkuperäisiin neliömääriin, jolloin lämpö ei välttämättä riitä eikä lämmitys ole tehokasta.

Viemäriremontti nopeasti, kivuttomasti ja kilpailukykyisellä hinnalla

Viemäriremontti on kasvanut kauhulla odotettavaksi pakoksi, joka ajaa asukkaat evakkoon ja maksaa maltaita. Nykypäiväisillä tekniikoilla ammattilaisten toteuttama putki- tai viemäriremontti on kuitenkin asukkaille hyvin nopea ja kivuton projekti, joka on luonnollinen osa jokaisen rakennuksen elinkaarta. Nopeuden ja laadun lisäksi Suomen Vesiturva pystyy toteuttamaan omakotitalojen ja pienkerrostalojen putkiremontit myös hyvin kilpailukykyisin hinnoin!

Koska viemäri- tai putkiremontti tehdään?

Rakennuksen putkisto vanhenee, kuluu ja syöpyy noin 30-50 vuodessa, riippuen putkiston materiaaleista ja veden laadusta. Putkiremontin tarpeesta alkaa kertoa myös pesutilojen kunto ja lisääntyneet tukokset tai vuodot.

Jos käytössä näkyviä oireita ei tule, kannattaa kuntotutkimus tilata viimeistään 30 käyttövuoden jälkeen. Käyttövesiputkiston suositeltu remonttiväli on noin 26 vuotta. Rakenteiden kätköissä olevien putkien pienikin vuoto voi aiheuttaa mittavat kosteusvauriot, kuten vesivahingon tai talorakenteiden homehtumisen.

Viemäriremontti on paras sijoitus, mitä rakennukseen voi tehdä! Se nostaa asunnon arvoa, parantaa viihtyisyyttä, ehkäisee vesivahinkoja, helpottaa huoltoa ja pidentää rakennuksen elinikää.

Pysy kartalla putkiston kunnosta ja tilaa maksuton viemärin kuvaus!

Putkiremontin hinta

Viemäri- ja putkiremonttien hintaan vaikuttaa lukuisat eri muuttujat, kuten remontin laajuus, toteutustapa ja käytetyt materiaalit. Laajemman putkiremontin yhteydessä on myös näppärä tehdä esimerkiksi kylpyhuoneremontti ja muita kosteiden tilojen kunnostuksia.

Suomen Vesiturvan toteuttamat viemäriremontit pystyt maksamaan kätevällä, joustavalla rahoituksella. Lue täältä lisää remontin rahoituksesta!

Kauanko putki- tai viemäriremontti kestää?

Perinteinen putkiremontti on ollut kaikille osapuolille pitkä projekti, joka on vaatinut väliaikaismajoitukset ja asunnon tyhjentämisen. Viemäri- ja putkiremontin kesto ja vaativuus riippuu kuitenkin merkittävästi toteutustavasta – esimerkiksi viemärin sukitus voi olla valmis jopa kolmessa päivässä, eikä välttämättä pakota asukkaita ulos kodistaan.

Putkiremontin ja viemäriremontin kestoon vaikuttaa toteutustavan lisäksi esimerkiksi:

  • vesipisteiden määrä ja sijainti
  • uusittavan kaluston määrä
  • purkamisen tarve
  • putkiston koko
  • remontoitava pinta-ala
  • talon materiaalit
  • ammattilaisen tekemä hyvä etenemissuunnitelma.

Pelkän käyttövesi- tai lämpöverkkoremontin toteuttaminen on perinteiseen putkisaneeraukseen verrattuna erittäin kivuton ja nopea remontti, joka on ohi 2-7 päivässä. Samoin viemärien saneeraus sukittamalla kestää remontin laajuudesta 3 päivästä muutamiin viikkoihin, jonka jälkeen putkisto kestää taas seuraavat vuosikymmenet uuden veroisena.

Pyydä tarjous putkiremontillesi