Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Pirkanmaalla


Alkaako omakotitalon tai kiinteistön putkistolla ja viemäristöllä olla jo ikää? Olemme ammattitaitoinen apusi, kun remontti on ajankohtaista. Tutustu meihin, asiakkaidemme kertomiin kokemuksiin ja jos vakuutuit, pyydä meidät tekemään ilmainen kuntotarkastus. Ennakointi on paras vakuutus!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Jokainen rakennus tarvitsee putkiremontin ja viemäriremontin


Jokaisen kiinteistön ja rakennuksen elinkaareen kuuluu viemäriremontti ja putkiremontti, sillä viemäri- ja käyttövesiputkisto on kovilla. Esimerkiksi viemärin romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 käyttövuoden jälkeen, ja käyttövesiputkiston käyttöikä on vain puolet tästä.

Ilmainen viemärikuvaus auttaa ennakoimaan ja ryhtymään remonttiin ajoissa, ennen vahingon sattumista. Rakenteiden kätköissä rapistuva putki on äkkiä oikea aikapommi, jonka räjähtäessä käsissä on kallis ja mittava remontti. Tutustu eri saneerausmenetelmiin, tilaa ilmainen kuntotarkastus ja anna rakennuksen putkistolle jälleen vuosikymmeniä käyttöikää.

Kun viemärin sukitus tehdään ajoissa, niin annat putkistollesi 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Mitä on viemärin sukitus?


Viemärisaneeraus voidaan nykyään toteuttaa muullakin saneeraustavalla, kuin kalliilla ja vaivalloisella perinteisellä putkiremontilla. Me toteutamme viemäriremontin sukittamalla, mikä on edullisin, nopein ja asukkaalle helpoin tapa toteuttaa viemäriremontti.

Sukituksessa vanhaan viemäriputkeen sujutetaan uusi muoviputki, joka kovettuu itsekantavaksi uudeksi viemäriputkeksi. Viemärin sukittaminen ei vaadi märkätilojen pintojen purkamista eikä putkien vaihtamista, mikä tekee siitä jopa kolme kertaa perinteistä putkiremonttia edullisemman. Tällä saneeraustavalla saadaan viemärille jälleen uudet 50 vuotta käyttöikää, helposti ja edullisesti! Voimme toteuttaa viemärin sukituksen kaiken tyyppisiin taloihin ja kaikenlaisiin viemäriputkiin.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Käyttövesiremontti tulee tehdä noin 26 vuoden välein


Rakennuksissa on viemäriputkiston lisäksi myös käyttövesiputkisto, joka huolehtii puhtaasta käyttövedestä. Nämä putket kuluvat jopa puolet nopeammin kuin viemäriputket, johtuen esimerkiksi vedenpaineen muutoksista ja vedessä olevista mineraaleista. Käyttövesiremontti tehdään keskimäärin 26 vuoden ikäisiin putkiin, joissa alkaa näkyä iän tuomia riskipaikkoja. Yleisin vesivahingon syy on putken mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto tai liitoksen pettäminen. Koska käyttövesiputket on kätketty rakenteisiin, voi jo pienikin määrä vettä aiheuttaa mittavan vesivahingon.

Lue lisää käyttövesiremontista

Vanhan talon lämpöverkkoremontti


Lämpöverkkoremontti on erityisesti vanhoja taloja koskeva remontti, jossa patteriverkosto uusitaan. Alkuperäinen lämpöverkosto voi olla jo lähtökohtaisesti alimitoitettu, vanhuuttaan heikentynyt tai laajennustöiden takia liian heikoksi jäänyt, ja liian heikko lämmitysteho tarkoittaa korkeita lämmityskustannuksia mutta liian viileää huoneilmaa. Asumismukavuuden lisäksi rakennus ja rakenteet tarvitsevat oikein mitoitetun lämpötilan, sillä liian kylmä ja kostea huoneilma voi aiheuttaa home- ja lahovaurioita.

Lämpöverkkoremontti parantaa koko asunnon lämmitystehoa, asumismukavuutta, rakenteiden hyvinvointia ja laskee lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Pirkanmaalla


Suomen Vesiturva on apunasi, kun koti tai kiinteistö alkaa olla viemäri-, putki- tai lämpöverkkoremontin tarpeessa. Ennakointi on kaiken a ja o, mutta ota yhteyttä viimeistään ensimmäisten oireiden ilmaantuessa. Tulemme tekemään ilmaisen viemärikuvauksen ja kuntotarkastuksen, joiden perusteella voimme antaa kohdekohtaisesti arvioidun tarjouksen viemärin sukituksesta, käyttövesiremontista tai lämpöverkkoremontista.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Akaa ● Hämeenkyrö ● Ikaalinen ● Juupajoki ● Kangasala ● Kihniö ● Kuhmoinen ● Lempäälä ● Mänttä-Vilppula ● Nokia ● Orivesi ● Parkano ● Pirkkala ● Punkalaidun ● Pälkäne ● Ruovesi ● Sastamala ● Tampere ● Urjala ● Valkeakoski ● Vesilahti ● Virrat ● Ylöjärvi

Ja lukuisissa muissa! Pirkanmaan lisäksi palvelemme Keski-Suomessa, Satakunnassa, Karjalassa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Uusimaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"