Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Uudellamaalla


Kun omakotitalon tai kiinteistön putkistolla ja viemäristöllä alkaa olla vuosia takana, olemme ammattitaitoinen apusi. Tältä sivulta voit lukea lisää meistä, toteuttamistamme töistä ja remonttimenetelmistä. Jos vakuutuit, klikkaa alla olevaa painiketta ja voimme aloittaa täysin ilmaisella viemärin kuvauksella!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Jokainen rakennus tarvitsee viemäriremontin ja putkiremontin


Elämä kuluttaa myös rakennuksia ja niiden viemäriputkistoja - tiesitkö, että viemärin romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 käyttövuoden jälkeen? Viemärin kuvaus on ainut tapa saada tietää viemäreiden ja putkiston todellisen kunnon. Ilmainen kuntotutkimus auttaa ennakoimaan remonttitarvetta ja ryhtymään korjaustöihin ennen vahingon sattumista.

Ajoissa oleminen estää rakenteiden kätköissä rapistuvan viemärin aiheuttaman kalliin ja mittavan remontin. Viemärin sukitus on nopea ja edullinen remontti, joka takaa jälleen seuraavat 50 vuotta turvallista asumista uuden veroisen putkiston kanssa.

Kun viemärin sukitus tehdään ajoissa, niin annat putkistollesi 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Viemärin sukitus lyhyesti


Perinteinen putkiremontti on saanut haastajikseen nopeat ja vaivattomat, pinnoitukseen perustuvat saneerausmenetelmät. Eri pinnoitusvaihtoehdoista viemärin sukitus on edullisin, nopein ja pitkäikäisin tapa remontoida viemäri, eikä se vaadi lainkaan kylpyhuoneen pintojen purkamista. Saneeraustavan helppouden ansiosta se on jopa kolme kertaa perinteistä putkiremonttia edullisempi.

Viemärin sukituksessa viemäriputkeen sujutetaan uusi muoviputki, joka kovettuu itsekantavaksi viemäriputkeksi vanhan sisään. Tällä uudella muoviputkella on myös uutta vastaava käyttöikä - parhaimmillaan viemärin sukitus tarjoaa kolmen päivän remontilla taas seuraavat 50 vuotta huoletonta asumista. Viemärin sukitus voidaan tehdä kaiken tyyppisiin taloihin ja kaikkiin viemäriputkiin.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Koska käyttövesiremonti pitää tehdä?


Rakennusten käyttövesiputkisto on kovilla, sillä se on koko ajan kostea, putkistossa kulkevan veden paine vaihtelee ja vedessä olevat mineraalit kuluttavat putkiston sisäpintaa. Käyttövesiputkisto kuluu noin tuplasti viemäristöä nopeammin, ja käyttövesiremontti on ajankohtainen keskimäärin 26 käyttövuoden jälkeen. Yleisimmät vesivahinkoon johtavat syyt ovat mekaaninen rikkoutuminen, pistevuoto tai pettäminen. Koska putket on piilotettu rakenteisiin, voi pienikin määrä vettä aiheuttaa mittavia vahinkoja.

Lue lisää käyttövesiremontista

Mikä on lämpöverkkoremontti?


Lämpöverkkoremontti on kodin tai kiinteistön patteriverkostoa koskeva remontti. Lämpöverkkoremontti tehdään yleensä vanhoihin rakennuksiin, sillä alkuperäinen lämpöverkosto voi olla alimitoitettu tai muutostöiden myötä liian heikkotehoiseksi jäänyt. Alimitoitettu lämpöverkko tarkoittaa korkeita lämmityskustannuksia ja siitä huolimatta liian viileää huoneilmaa. Liian kylmä huoneilma puolestaan voi johtaa jopa home- ja lahovaurioihin.

Nopea ja tehokas lämpöverkkoremontti parantaa koko asunnon lämmitystehoa, asumismukavuutta, rakenteiden hyvinvointia ja remontin jälkeen lähes poikkeuksetta lämmityskustannukset laskevat.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Uudellamaalla


Mikäli koet kotisi tai hallinnoimasi kiinteistön olevan remontin tarpeessa, laita meille viestiä! Ilmainen viemärikuvaus on halpa vakuutus mittavia vesivahinkoja vastaan, unohtamatta muiden toteuttamiemme remonttien tuomia hyötyjä. Etenkin putkiston kanssa ennakointi on paras taktiikka, sillä ensimmäiset ulospäin näkyvät oireet voivat tarkoittaa, että putkistossa on jo vaurioita. Annamme käynnin yhteydessä tarjouksen viemärin sukituksesta, käyttövesiremontista tai lämpöverkkoremontista, mikäli remontti näyttää ajankohtaiselta.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Espoo ● Helsinki ● Hyvinkää ● Järvenpää ● Karkkila ● Kauniainen ● Kerava ● Kirkkonummi ● Lohja ● Mäntsälä ● Nurmijärvi ● Pornainen ● Sipoo ● Siuntio ● Tuusula ● Vantaa ● Vihti ● Hanko ● Inkoo ● Raasepori ● Askola ● Myrskylä ● Porvoo ● Pukkila ● Lapinjärvi ● Loviisa

Ja lukuisissa muissa! Uudenmaan lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Karjalassa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Keski-Suomessa.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"
  • Taloyhtiöreferenssit