Viemärin kuvaus


Viemärin kuvaus on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Jokainen omakotitalossa asuva voi välttää kalliit putkiremontit ja ikävät vesivahingot ilmaisella viemärikuvauksella. Kuvauksen avulla saat viemäriesi kunnon selville yhdessä tunnissa, puolueettomasti ja videoituna - eikä talon rakenteita tarvitsee purkaa.

 

Viemärikuvausta kaikkialla Suomessa


Viemärin kuvaus ei sido sinua mihinkään, vaan jatkotoimista päätät sinä. Jos haluat tarjouksen viemärin sukituksesta, niin kuvauksen tekevä LVI-asiantuntijamme voi laskea tarjouksen sinulle paikan päällä, vastata kysymyksiisi ja soittaa sinulle muutaman päivän päästä, kun olet ehtinyt harkitsemaan asiaa.

Asiantuntijamme palvelevat asiakkaita ympäri Suomen! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, tulemme sinne missä apua tarvitaan!

Viemärin kuvaus - mitä se tarkoittaa?


Viemärien kuvaus on nopea (1h) ja ilmainen keino selvittää viemäriesi kunto sekä mahdollinen viemärin sukituksen tarve.

Kuvaukseen käytämme kaapelin päässä olevaa erikoiskameraa, jonka ujutamme viemärisi sisään. Näin saat videokuvaa sekä LVI-asiantuntijamme raportin siitä, millaisessa kunnossa viemärisi ovat ja tarvitseeko niille tehdä jotain.

Näet siis monitorilta reaaliajassa, mikäli viemäreissä on alkavia halkeamia, sortumia, tukoksia tai vuotoja.

Viemärin kuvaus - lomake

Milloin viemärin kuvaus tulee tehdä?


Viemärin kuvaus on aiheellista tehdä, jos jokin seuraavista pätee viemäreihisi:

  • Omakotitalosi on rakennettu ennen vuotta 1988 (putkisto on 30-vuotias)

  • Viemärisi vetävät toistuvasti heikosti

  • Viemärisi menevät usein tukkoon

  • Viemäreistä nousee outo haju


Jos näitä oireita ilmenee tai jos putkistosi on yli 30-vuotias, niin tilaa ilmainen viemärikuvaus, koska silloin voit välttyä heikkojen putkien aiheuttamilta laajoilta vesivahingoilta ja kalliilta putkiremonteilta.

Entäpä viemärikuvauksen hinta?


Viemärin kuvauksen hinta on 0 €! Tuolla sijoituksella voit säästää yli 7 000 €, koska vältyt suurilta putkiremonteilta, kotisi rakenteiden hajoamiselta ja perheen terveyttä heikentäviltä sisäilmaongelmilta.

Kuinka usein 0 € sijoituksella ja yhdellä lomakkeen täyttämisellä olet säästänyt 7 000 € tai enemmän?

Säästö syntyy, kun viemärin kuvauksessa saamme selville sen, jos viemärissäsi on tukoksia, alkavia halkeamia, sortumisvaaraa tai muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa tulevaisuudessa kalliin putkiremontin.

Jos tällaisia oireita ilmenee, niin kallis ja 30-90 päivää kestävä putkiremontti voidaan välttää viemärin sukittamisella jopa 50 vuodeksi eteenpäin. Viemärin sukitus on edullinen ja 3 päivää kestävä toimenpide, jonka aikana voitte asua kotona, eikä rakenteita tarvitse purkaa.

Viemärin kuvaus - tilaa maksutta meiltä!


Toisinaan kuvauksesta selviää, että viemärit ovat täysin kunnossa, eikä mitään tarvitse vielä tehdä. Joskus voi olla, että viemäri on sukitettava todella nopealla aikataululla sen heikon kunnon vuoksi.

Molemmat näistä ovat kuitenkin hyviä vaihtoehtoja. Ainut huono vaihtoehto on epätietoisuus viemäriesi kunnosta, koska ainut viemäri, josta on todellista haittaa, on viemäri, jota ei ole kuvattu ja jonka kuntoa et tiedä.

Tilaa siis itsellesi maksuton viemärin kuvaus täyttämällä oheinen lomake. Et sitoudu mihinkään ja saat itsellesi mielenrauhan, koska vältät mahdolliset kalliit putkiremontit, sisäilmaongelmat ja vesivahingot.

Tilaa maksuton viemärin kuvaus tästä
”Kävimme Suomen Vesiturvan kanssa neuvotteluja erilaisista ratkaisuista. Sukitus tuntui tässä tilanteessa järkevimmältä. Jos pintoja olisi lähdetty avaamaan, olisi edessä ollut useamman kuukauden remontti. Nyt päästiin kolmella päivällä.”Tapio Kokkonen, Petäjävesi
”Enää ei tarvitse jännittää vesivuotoja. Suomen Vesiturvan toiminta oli asiallista siitä hetkestä lähtien, kun yrityksen edustaja astui ovesta sisään. Meitä ei millään lailla painostettu remonttiin, vaan tiedusteltiin kiinnostusta, kun heillä oli sopivasti työmaa käynnissä ihan vieressä” Tuulikki ja Tapani Liuha, Jyväskylä