Viemärin kuvaus Varsinais-Suomi – Varsinais-Suomi

Viemärin kuvauksella kattavasti tietoa viemäreiden kunnosta

Viemärin kuvaus Varsinais-Suomessa on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Jokainen omakotitalossa asuva voi välttää kalliit putkiremontit ja ikävät vesivahingot ilmaisella viemärikuvauksella. Kuvauksen avulla saat viemäriesi kunnon selville yhdessä tunnissa, puolueettomasti ja videoituna – eikä talon rakenteita tarvitsee purkaa.

Omakotitalon viemärin tekninen käyttöikä on materiaalista riippuen 30 – 50 vuotta. Putkisto rasittuu käytössä heikentäen hiljalleen viemärin rakennetta. Ammattilaisemme tekemä viemärikuvaus on nopea keino kartoittaa viemärin tilaa sekä ennaltaehkäistä mahdollisia remontteja.

Viemärikuvausta Varsinais-Suomessa

Viemäreiden sisälle on mahdotonta nähdä, joten niiden kunnon selvittäminen omin voimin ei valitettavasti onnistu. Mahdolliset viemäreiden ongelmakohdat ja kunnostustarpeet tulevatkin usein esille vasta silloin, kun hajuhaitat, tukokset ja kummalliset äänet alkavat haitata asukasta.

Viemärin kuntokartoitus on maksuton ja vaivaton keino selvittää, toimiiko putkisto siten, kuin sen on suunniteltu toimivan. Kartoituksessa LVI-asiantuntijamme kuvaa viemärin kaapelin varassa liikkuvalla erikoiskameralla. Reaaliaikainen videokuva kertoo, onko viemäreissä alkavia halkeamia, sortumia, tukoksia tai vuotoja.

Parhaassa tapauksessa viemärit ovat kunnossa, eikä tarvetta saneeraukselle ole. Mikäli kuitenkin havaitsemme viemärin rakenteissa puutteita tai ongelmakohtia, annamme sinulle korjausehdotuksen sekä tarvittaessa myös tarjouksen saneerauksen toteuttamisesta.

 

Haluatko saada ammattilaisen arvion kotisi viemärien nykytilasta?

Arvostelut

 

Viemärin kuvaus - mitä se tarkoittaa?

Noin tunnin kestävä viemärin kuvaus, korjausehdotukset sekä mahdollinen tarjous ovat  täysin maksuttomia, eivätkä ne sido tilaajaa mihinkään.

Kuvaukseen käytämme kaapelin päässä olevaa erikoiskameraa, jonka ujutamme viemärisi sisään. Näin saat videokuvaa sekä LVI-asiantuntijamme raportin siitä, millaisessa kunnossa viemärisi ovat ja tarvitseeko niille tehdä jotain.

Näet siis monitorilta reaaliajassa, mikäli viemäreissä on alkavia halkeamia, sortumia, tukoksia tai vuotoja.

Viemärin kuntokartoitus kuvauksella on tarpeen, mikäli:

  • Talosi on rakennettu ennen vuotta 1980.
  • Viemäristä tulee ikäviä hajuhaittoja ja viemäri tukkeutuu helposti.
  • Epäilet, että viemärissä ei ole kaikki kunnossa.
  • Haluat ennakoida ja turvata kotisi ajoissa, ennen isompien ongelmien ilmenemistä.

Viemärin kuvaus Varsinais-Suomessa - tilaa maksutta meiltä!

Viemärin kuvauksen hinta on 0 €! Tuolla sijoituksella voit säästää yli 7 000 €, koska vältyt suurilta putkiremonteilta, kotisi rakenteiden hajoamiselta ja perheen terveyttä heikentäviltä sisäilmaongelmilta.

Kuinka usein 0 € sijoituksella ja yhdellä lomakkeen täyttämisellä olet säästänyt 7 000 € tai enemmän?

Säästö syntyy, kun viemärin kuvauksessa saamme selville sen, jos viemärissäsi on tukoksia, alkavia halkeamia, sortumisvaaraa tai muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa tulevaisuudessa kalliin putkiremontin.

Jos tällaisia oireita ilmenee, niin kallis ja 30-90 päivää kestävä putkiremontti voidaan välttää viemärin sukittamisella jopa 50 vuodeksi eteenpäin. Viemärin sukitus on edullinen ja 3 päivää kestävä toimenpide, jonka aikana voitte asua kotona, eikä rakenteita tarvitse purkaa.

Varaa viemärin kuvaus tästä

Viemärin kuvaus - lomake