Viemäriremontti, putkiremontti ja lämpöverkkoremontti Karjalassa


Suomen Vesiturva on ammattitaitoinen apusi, kun omakotitalon tai kiinteistön putkisto ja viemäristö alkavat olla remontin tarpeessa. Tutustu sivuillamme meihin, toteuttamiimme töihin ja jos vakuutuit, voimme aloittaa yhteistyömme täysin ilmaisella viemärin kuvauksella!

Pyydä ilmainen viemärin kuvaus
 

Jokaisen rakennuksen elämässä tulee vastaan putkiremontti ja viemäriremontti


Kuten kaikki elävä ja rasituksessa oleva, myös kaikki kiinteistöt ja erityisesti niiden viemäriputkistot vanhenevat. Vuosien kuluttaman viemärin romahdusriski kasvaa merkittävästi noin 50 vuoden käyttöiässä, joten suosittelemme oireettomallekin. viemärille kuntotarkastusta jo hyvissä ajoin ennen tätä riski-ikää. Viemärin kuvaus paljastaa viemäreiden todellisen kunnon, joten remonttitarve ja korjaustöiden aikataulu pystytään ennakoimaan. Oman onnensa nojaan jätetty viemäri on nopeasti oikea maanalainen aikapommi, jonka räjähtäessä käsissä on kallis ja mittava remontti.

Kun kuntotarkastus ja sen myötä viemäriremontti tehdään ajoissa, saa talon putkisto jälleen uudet 50 vuotta huoletonta käyttöaikaa.

Kun viemärin sukitus tehdään ajoissa, niin tarjoatte talon putkistolle 3 päivän projektin aikana 50 vuotta lisää käyttöikää.


Viemärin sukitus lyhyesti


Viemäriremontti voidaan tehdä joko perinteisenä putkiremonttina tai eri pinnoitusmenetelmillä. Vaihtoehdoista viemärin sukitus on kaikista edullisin, nopein ja asukkaille helpoin menetelmä. Kun viemäri sukitetaan, putkeen sujutetaan uusi muoviputki, joka kovettuu täysin uudeksi itsekantavaksi viemäriputkeksi. Näin ollen saadaan nauttia uuden putken täydestä 50 vuoden käyttöiästä, parhaimmillaan vain kolmen päivän remontilla.

Kun viemäriremontti tehdään sukittamalla, ei kylpyhuoneen pintoja tarvitse purkaa eikä vanhoja putkia vaihdeta. Tämän ansiosta sukitus voi olla jopa kolme kertaa edullisempi remontti perinteiseen putkiremonttiin verrattuna. Sukitus pystytään myös toteuttamaan kaikkiin eri taloihin ja kaikille eri viemäriputkille.

Lue lisää viemärin sukituksesta

Milloin käyttövesiremontti on ajankohtainen?


Käyttövesiputkisto on viemäreitä kovemmalla rasituksella mm. vedenpaineen takia, ja käyttövesiremontti tuleekin vastaan keskimäärin jo 26 käyttövuoden jälkeen. Käyttövesiputket rikkoutuvat yleensä mekaanisesti, tai niihin tulee pistevuotoa tai pettäneitä liitoksia. Koska käyttövesiputket on piilotettu rakenteiden kätköihin, tarkoittaa pienikin vesimäärä mittavia vahinkoja, mikäli vuotoa ei huomata ajoissa.

Lue lisää käyttövesiremontista

Entä mikä on lämpöverkkoremontti?


Rakennuksen patteriverkosto voi kaivata lämpöverkkoremonttia, mikäli lämmitysteho ei tunnu riittävältä. Etenkin vanhoissa taloissa alkuperäinen lämpöverkosto on jo alun perin alimitoitettu, tai se on laajennustöiden takia jäänyt liian heikoksi. Tällöin lämmityskustannukset ovat korkeat, mutta sisätiloissa voi silti olla liian kylmä. Asumismukavuuden lisäksi liian kylmä tai kostea huoneilma voi aiheuttaa myös home- ja lahovaurioita.

Ammattilaisen toetuttamalla lämpöverkkoremontilla parannetaan koko asunnon lämmitystehoa, asumismukavuutta, rakennuksen hyvinvointia ja lasketaan myös lämmityskustannuksia.

Lue lisää lämpöverkkoremontista

Viemäriremontit, putkiremontit ja lämpöverkkoremontit ammattitaidolla Karjalassa


Rakennuksen ikääntyessä tai viimeistään heti ensimmäisten oireiden ilmentyessä, ota yhteyttä Suomen Vesiturvaan! Laita meille viestiä, niin tulemme tekemään viemärin kuvauksen täysin ilmaiseksi. Näin saat luotettavan ja kohteen mukaan annetun tarjouksen siitä, kuinka paljon viemärin sukitus tai käyttövesiremontti tulee maksamaan.

Työskentelemme näissä kaupungeissa ja kunnissa

Lappeenranta ● Imatra ● Ruokolahti ● Parikkala ● Taipalsaari ● Luumäki ● Savitaipale ● Rautjärvi ● Lemi

Toimialueemme kattaa myös Pohjois-Karjalan.

Ja lukuisat muut alueet! Karjalan lisäksi palvelemme Pirkanmaalla, Satakunnassa, Keski-Suomessa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Uusimaalla.

Toimi siis nyt ja pyydä meidät kuvaamaan viemärisi ilmaiseksi, se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta tuo taatusti mielenrauhan.


  Pyydä ilmainen viemärin kuvaus

  Katso asiakkaidemme mietteitä heille tehdyistä remonteista


  • Putkistoremontti Helsingissä, kokemuksia Suomen Vesiturvasta
   Käyttövesiremontti ja viemäreiden sukitus Helsingissä - "Työ sujui sovitusti ja jälki on esimerkillistä"
  • Rivitalon viemäreiden sukitus Nummi-Pusulassa - "Arvioitu aikataulu pystyttiin jopa alittamaan"
  • Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus - "Helpoin remontti ikinä!"
  • Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon - "Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä"