Omakotitalon viemäriremontti vaihe vaiheelta

Omakotitalon viemäriremontti tulee ajankohtaiseksi, kun talon ikä alkaa lähestyä 30 vuotta. Käyttövesiputkiston käyttöikä on noin 26 vuotta ja jätevesiviemärien noin 30–50 vuotta, joten putkiston kuntotutkimuksen yhteydessä voidaan jo arvioida ennakoivasti myös viemäriremontin tarvetta. Vanhassa putkistossa on vedenpaineen ja veden koostumuksen kuluttamana pieniä halkeamia ja vuotoja, …

Lue Lisää
Putkiremontin ajankohtaisuus

Milloin putkiremontti on ajankohtainen? – Näin tiedät pitääkö talosi putkisto uusia ja vältät vesivahingot

Talon käyttövesi- ja viemäriputket vaativat uusimista säännöllisin väliajoin niiden täyden kunnon varmistamiseksi. Vanhoissa ja haurastuneissa putkistoissa on isompi riski tukoksille, halkeamille ja vuodoille. Vältät vesivahingot ja säästät niistä aiheutuvat kustannukset olemalla hyvin kartalla talon putkiston iästä ja kunnosta. Jos talosi on jo vanha tai viimeisimmästä putkiremontista on kauan aikaa, voi remontti tulla tarpeeseen. Milloin sitten putkiremontti tai viemäriremontti on ajankohtainen? Kauan putket kestävät käytössä?

Lue Lisää

Putkiston kuntotutkimus kertoo, koska viemäriremontti tai putkiremontti on ajankohtainen

Edellisessä blogikirjoituksessamme kerroimme viemäriremontin ja putkiremontin eroista. Tässä blogissa pureudutaan putkiston kuntotutkimukseen, jotta osaat varautua sekä viemäri- että putkiremonttiin ajoissa ja säästyt ikäviltä yllätyksiltä. Käyttövesi- ja viemäriputket eivät kestä ikuisesti, ja vanhoissa putkistoissa piilee usein vesivahingon vaara. Putkiston kuntotutkimuksella saadaan selville putkien todellinen kunto ja …

Lue Lisää
käyttövesiputkiremontti

Tiedätkö, mitä eroa on viemäriremontilla ja putkiremontilla?

Jos et ennen tätä blogia tiennyt mitä eroa on viemäriremontilla ja putkiremontilla, niin ei se mitään – et ole yksin! Lukemattomat suomalaiset mieltävät viemäriremontin ja putkiremontin toistensa synonyymeiksi, mutta tässä kohtaa varmasti jo osaat epäillä, että asiahan ei ole aivan näin.

Lue Lisää
viemärin sukitus omakotitalo

Viemärin sukitus omakotitaloon

Viemärin sukitus omakotitaloon on nopein, vaivattomin ja edullisin tapa tehdä omakotitalon putkiremontti. Viemärin sukitus tuo omakotitalon viemäriputkistolle jopa 50 vuotta lisää moitteetonta toiminta-aikaa. Sukituksen jälkeen putkisto vastaa kunnoltaan ja toiminnaltaan uutta putkistoa.

Lue Lisää