Helsinkiläiseen kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus – ”Helpoin remontti ikinä!”

70-luvun kiinteistöön tehtiin viemäreiden sukitus, joka sujui kuin oppikirjassa

Helsingin Tammisalossa sijaitseva As Oy Pellonperäntie on vuonna 1970 valmistunut kiinteistö. Talosta on pidetty hyvää huolta, mutta ikääntyvät viemärit ja sadevesiputkien kunto alkoi herättää huolta kun putkissa huomattiin vuotoa.

Useista tarjouspyynnöistä valittiin Suomen Vesiturva. Kuntoarvion jälkeen Pellonperäntielle tehtiin viemäreiden sukitus, sadevesiputkien sukitus ja salaojaputkien kuvaus ja tarkastus. Näin saatiin lisättyä viemäristölle ja putkistolle taas vuosikymmeniä lisää huoletonta käyttöikää, eikä vuodot enää aiheuta vesivahingon riskiä.

Kiinteistön remontti sujui mallikkaasti, tehokkaassa aikataulussa ja laadukkaalla työnjäljellä, kuten kuuluukin. Kiinteistön isännöitsijä kuvailee remonttia seuraavasti:

”Pyysimme useampia tarjouksia, mutta päädyimme Suomen Vesiturvaan edustajan ammattitaidon ja palvelualttiuden takia. Työt alkoivat ja etenivät sovitusti ja valmistuivat jopa sovittua aikaisemmin. Helpoin remontti ikinä! Suosittelemme Suomen Vesiturvaa kaikille vesiputkisto- ja viemäriremontteja suunnitteleville.”

Muita referenssejä