Viemäreiden sukitus Hyvinkäällä sijaitsevaan pienkerrostaloon – ”Luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä”

50-luvun pienkerrostalon viemärit saivat uuden elämän sukituksella

Hyvinkäällä sijaitsee Kiinteistö Oy Hyvinkään Erkylänkatu, joka on alkuperälleen uskollinen 50-luvulla valmistunut pienkerrostalo. Monipuolisesta talosta löytyy asuntojen lisäksi myös liikehuoneistoja ja toimisto/autotalli. Kiinteistöstä on pidetty huolta ja taloa on kunnostettu aina tarpeen mukaan.

Jokaisen kiinteistön elinkaareen kuuluu vähintään yksi viemäriremontti, ja niin tuli myös tämän pienkerrostalon viemäristön aika saada hiukan jatkoa käyttöiälleen. Muutaman yrityksen kontaktoituaan asiakas valitsi Suomen Vesiturvan, sillä yhteyshenkilö vakuutti hänet aktiivisuudellaan ja asiantuntevuudellaan. Vanha putkisto oli päässyt jo hiukan heikkoon kuntoon, mutta viemäreiden sukitus pystyttiin vielä toteuttamaan ja näin saatiin taas muutama vuosikymmen lisää huoletonta käyttöä kiinteistön asukkaille.

Homma pelaa ja hinta-laatusuhde on kohdallaan

”Vakuutuin, kun Vesiturvan mies oli aktiivinen, vaikka viivästyksiä meidän puolelta tulikin. Otti yhteyttä uudestaan ja jotenkin vakuutuin hänen asiantuntevuudestaan, kun hääräsi siellä putkistossa ja aukoi siinä sivussa yhden viemärinkin. Toiminnan mies!!! Ilman muuta suosittelen Vesiturvaa, koska homma pelasi ja ei ollut helpoin kohde, kun putket olivat jo päässeet hiukan heikkoon kuntoon. Hinta-laatu kohdillaan ja sanoisin, että asiakaspalvelu myös luottamusta herättävää, asiantuntevaa ja ystävällistä. Arvostan myös kotimaisia tekijöitä, jotka olivat myös hyvin ystävällisiä. Ihan täyden kympin palvelun olen saanut omasta mielestäni!”

Muita referenssejä